Google Translate           
Timetable 316
Timetable

                                                       ​   REGULAR TIMETABLE


 

Class

Time

Length

 

Period 1

 

8:50 – 10:05

                

               75 min  

Homeroom/ Announcements

 

10:05 – 10:10

 

5 min

Period 2

10:15 – 11:30

75 min

Period 3

11:35 – 12:50

75 min

Period 4

12:55 – 2:10

75 min

Period 5

  2:15 – 3:30

75 min

​* Usually the classes are 60 minutes and 5 minutes travel time.


 

​                                                           ​ASSEMBLY TIMETABLE

 

 

Class

Time

Length

Homeroom/ Announcements

8:50 – 8:55

5 min

Period 1 and Assembly

8:55 – 10:50

Period 1 – 65 min Assembly – 50 min

Period 2

10:55 – 12:00

65 min

Period 3

12:05 – 1:10

65 min

Period 4

  1:15 – 2:20

65 min

Period 5

  2:25 – 3:30

65 min

Usually the classes are 60 minutes and 5 minutes travel time.​

 
 
Share |
Connect With YRDSB!
York Region District School Board Twitter Feed
York Region District School Board YouTube Channel
York Region District School Board Linkedin
YRDSB Mobile App
Privacy Policy / Copyright / Disclaimer

© York Region District School Board. All Rights Reserved.
60 Wellington Street West, Aurora, ON. L4G 3H2